Date / Time
 
Меню
Наградни материали
     Предлагаме изработка на наградни материали. Купи, медали, месингови и метални значки, месингови табели.

1.Купи-

Голям каталог с богато разнообразие от видове. Купите са с различни височини - от 15 см. до над 40 см. за някой модели. Предлагат се с цвят имитация на злато и на сребро. С постамент от изкуствен мрамор, на който може допълнително да се постави декоративна табелка с надпис.

 kupa-1.jpg kupa-2.jpg
 kupa-3.jpg kupa-5.jpg
 kupa-6.jpg kupa-4.jpg


2.Медали-

Голям асортимент от модели. Предлагат се в два размера - 25мм. и 50мм. Изработени от метал, имитация на злато, сребро, и бронз. На медалите допълнително може да се постави емблема със желания спорт - футбол, тенис, волейбол, шах, плуване, общо над 120 модела емблеми. По желание на клиента, към медала с епредлага трикольорна лента на Р. България с дебелина 1см. или 2 см. Лентите могат да бъдат закупени и отделно на линеен метър, като се предлага и по-широк вариант от 6 см.

 
medal-1.jpg
 medal-2.jpg


3.Месингови значки-

Луксозна ръчна изработка, с лого на фирмата Ви или рекламно послание. Обикновено с  размер 1.5см, подходящ като големина за поставяне на ревер на костюм. Оцветени ръчно или допълнително печатано изображение на силиконов стикер със силиконова заливка.

Mesingovi-znachki.jpg4.Метални значки-

Предлагат се в два размера - 25мм. и 50мм. Изображението се печата пълноцветно на хартия, при по-малки тиражи на високо качествен лазерен принтер или н а офсетов печат за по-големи поръчки, с цел по-ниска себестойност на изделието. Значките отгоре са с прозрачно покритие. Малкия размер ( 25мм.)се захваща с "пинс" ( метална закопчалка ), големия ( 50мм. ) с безопасна игла.

Znachki-metalni.jpg
5.Месингови табели-

Изработени от висококачествен месинг, с различна дебелина в зависимост от големината на изделието. При по-големи размери и желание от страна на клиента, се предлагат и декоративни капачета за мястото където е захваната табелата към основата/стената. Табелите могат да бъдат два вида - с релефни изпъкнали букви/изображение и матиран фон или изпъкнал гланцов фон  а буквите/изображението "ецвани" ( обработени с киселина, буквите/изображението са по-ниско от фона и могат да бъдат оцветени с цветни бои ). Във всички случаи готовото изделие се обработва с лаково покритие, за дълготрайна устойчивост на атмосферни влияния.


MDAAR.jpg


JAPAN-mesing.jpg

6.Други-

Месингови плакети и медали, по индивидуален дизайн и за специални случаи. Възможно е поставянето им на дървени основи или в луксозни кутии от кадифе.

PLAKET.jpg
 
CORE_LAN110.0246CORE_LAN120.0038CORE_LAN13