Date / Time
 
Меню
История
Знамена
Заповядайте в света на ЗНАМЕНАТА!

Фирма LBB Божинов е регистрирана на 14.04.1992г. Чрез уменията, опита и професионализма на учредителите и специалистите си, фирмата е пряк продължител на традициите на фирма “Художествен синтез и отдих” към Столичната община /1969 – 1992г./.

По настоящем е специализирана и лицензирана /Сертификат 0171-АС/22.07.1999г. Указ 133 ДВ 47/24.04.1998г./ за производство на държавни, фирмени, партийни, училищни знамена и рекламни материали за открити и закрити пространства.

Притежава и изработва реквизити за оформление на пространства за обществено-политически, културни и спортни прояви.

Развила е собствени мощности за тяхното производство – черни и цветни метали, дърводелски и шивашки мощности, дигитален, сито и трансферен печат, сублимационна техника и др.

Вече седемнадесет години нашите рекламни и пропагандни материали са навсякъде около Вас. Те са тези, които са Ви впечатлили приятно от пръв поглед, тези които съпътстват почти всички крупни обществено – политически прояви.

Нашият почерк, качество и експедитивност са белязали всички значими събития от първите митинги през есента на 1989г. до днес.

На нас бяха възложени и ние реализирахме успешно проектите за посрещането на президента Клинтън в България и Украйна, Българският Великден 2000 и 2001г., срещата на Върха на Европейската народна партия, десетия и петнайстия годишни юбилеи на Атлантическия клуб, посрещането на Папа Йоан Павел II, срещата на ОССЕ и множество други текущи и извънредни мероприятия с местно, национално и международно значение.

Произвежданият от нас национален трибагреник и герб на Република България маркират фасадите и официалните зали на Президентството, Парламента, Министерски съвет, Външно министерство и повечето от останалите държавни и правителствени учреждения и офиси.

Знамената и пилонните групи на Ларгото, Незнайния воин, Правителствена Аерогара и КППтата по границите ни, флаговете които носят българите по света – САЩ 1994г., Антарктида, Хималаите и навсякъде където триумфира българският дух са дело на нашия самоотвержен колектив.

Нашата продукция от знамена и аксесоари за демонстрирането им е еталон, от който се ръководят всички наши конкуренти. Разгледайте сайта ни, ще се уверите във възможностите ни. Всичко което предлагаме е от високо качество и подобаваща на него оптимална цена.

Желанията, дори капризите на Клиента, са закон за нас.

С поздрав:  Л.Божинов
CORE_LAN110.0628CORE_LAN120.0024CORE_LAN13